Laat zonnepanelen installeren en bespaar op je energiefactuur

Ben je op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken? Dan is de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen regio Zoutleeuw alvast een grote stap in de goede richting! Bij fotovoltaïsche panelen wordt zonlicht omgezet in energie. Op deze manier wordt er groene stroom opgewekt die gebruikt kan worden voor de verwarming van een woning of van water.

Topkwaliteit op je dak

Algemene Dakwerken Theunis installeert zonnepanelen van het merk Solarig. De panelen van Solarig worden geleverd in kits van 9 tot 54 panelen. Het gaat om eenvoudige totaalconcepten die gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden op elk type dak. Bovendien zijn de panelen volledig onderhoudsvrij!

Alleen maar voordelen

Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die terugbetaald wordt in slechts 5 jaar tijd. Het gaat om een jaarlijks rendement van 21%. Daarbij komt nog dat je bij de installatie van zonnepanelen recht hebt op bepaalde premies zoals het groenestroomcertificaat. Op de website Premiezoeker vind je een overzicht van alle relevante premies per gemeente.

Wie zonnepanelen bij Solarig aankoopt, geniet van 10 jaar garantie op de panelen zelf, de omvormer, het montageprofiel en de installatie. Deze garanties kunnen nog uitgebreid worden mits bijbetaling. Bovendien worden er regelmatig speciale acties georganiseerd, zodat je geniet van extra voordelen!

Voor meer informatie over de zonnepanelen kan je ons altijd contacteren. We verwijzen je ook graag verder naar de website van Solarig zelf.


Back to Top