Een team van gespecialiseerde dakwerkers

Algemene Dakwerken Theunis bvba werd in 1998 opgericht door Rudi Theunis. Dankzij zijn ruime ervaring in dakwerken en met behulp van een professioneel team van dakwerkers in Zoutleeuw, maakte hij van het bedrijf al snel een gevestigde waarde in de bouwsector.

Het bedrijf voert algemene dakwerken uit bij nieuwbouw en renovatie, en dat voornamelijk in de provincies Vlaams-Brabant en Limburg.

De dakwerkers met de beste dienstverlening

Voor Dakwerken Theunis is een persoonlijke en professionele service van het grootste belang. Daarbij houden we vooral de kwaliteit van onze diensten hoog in het vaandel. Om zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, komen we altijd op voorhand even langs. We bespreken dan samen welke werken juist uitgevoerd moeten worden en stellen een gratis offerte op.

Je kunt bij Algemene Dakwerken Theunis in Zoutleeuw terecht voor verschillende diensten. Bekijk onze de pagina’s over onze specialisaties op deze website. Neem gerust ook een kijkje op de sites van onze fabrikanten, daar vind je steeds wat extra uitleg. We raden je ook aan de website van de overheid Premiezoeker te bekijken, daar vind je alle mogelijke premies voor bouwwerken terug.

Professionele dakwerkers nodig? Neem nu contact

Algemene Dakwerken Theunis staat dus garant voor een veilig dak boven je hoofd. Aarzel dus niet en neem snel contact. Voor afspraken of vragen kan je altijd bellen, een mail sturen of het formulier op de contactpagina invullen.


Back to Top